Vaša korpa

Isporuka

Isporuku svih artikala, osim bicikala, vršimo Post-ekspresom kurirskim servisom Pošte Srbije. Bicikli se šalju po dogovoru sa kupcem.

1. Nakon prijema porudžbine putem web shopa, ona ulazi u fazu obrade i smatra se da je potvrđena. Sve porudžbine napravljene do 12h, šalju se istog dana. Nakon što kuriri preuzmu paket od nas, dobićete SMS poruku zajedno sa kodom za praćenje pošiljke, kao potvrdu da je pošiljka poslata. Pod uslovom da kuriri u Vašem mestu rade dostavu svakog dana, možete je očekivati na Vašoj adresi dan nakon što dobijete SMS poruku sa PE kodom pošiljke.

2. Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne, adekvatno upakovane i u predviđenom roku.

3. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca telefonskim pozivom i ponovo potvrdi porudžbinu.

4. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.

Sva prezentovana roba nije dostupna u svakom trenutku. Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima. bikesport.rs zadržava pravo promena cena, usluga, slika, specifikacija delova odnosno bilo kog sadržaja bez prethodne najave.

1. Kada pošaljemo paket bićete obavešteni SMS porukom sa kodom za praćenje Vaše pošiljke.

2. Artikli na online prodaji ne moraju imati istu cenu kao i u nasoj maloprodaji.

3. Kurir će Vam doneti naručene artikle na Vašu kućnu adresu. Pre isporuke kurir će Vas nazvati na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na celokupnoj teritoriji Republike Srbije.

4. Ako ste robu koju ste naručili odabrali da plaćate pouzećem, plaćate je kuriru na licu mesta po prijemu paketa.

5. Sva poručena roba je odlično upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

Bike Sport zadržava pravo da promeni uslove za besplatnu dostavu on-line porudžbenica. Za isporuku artikala na Vašu adresu potrebno je 2-3 radna dana, uz to da pošta svakodnevno isporučuje pakete u Vašem mestu. Za sve porudžbine ispod 5.000 din, trošak poštarine snosi kupac. U slučaju kada porudžbina prelazi 5.000 din, poštarinu snosi Bike Sport.

Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem e-maila ili telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Za dodatne informacije o isporuci, možete nas kontaktirati mejlom na kontakt@bikesport.rs ili na 065-304-2622.