Vaša korpa

MUC-OFF MO-94, BIKE PROTECT, SILICON SHINE – KOJA JE RAZLIKA?

Verovatno ste primetili da se naši specijalno formulisani Muc-Off MO-94, Bike Protect i Silicon Shine mogu koristiti u prilično slične svrhe, zbog čega će se neki od vas možda zapitati, a u čemu je razlika?!

Čišćenje vašeg bicikla može biti prilično komplikovano.. Ali ne mora da bude – tu smo da pomognemo! Muc-Off
MO-94, Bike Protect i Silicon Shine su naši glavni aerosolni proizvodi za zaštitu i negu koji su svi dizajnirani da zaštite vaš bicikl i komponente. Glavna razlika između ova tri proizvoda je primena u kojoj se koriste.

Muc-Off MO-94

mo94 fotka
Muc-Off MO-94

Muc-Off MO-94 je naš svestrani sprej. Brzo prodire kroz vlagu i podmazuje pokretne delove ostavljajući dugotrajan zaštitni film. Izbacuje višak vode kako bi sprečio rđu i koroziju u zavrtnjima i na vašem lancu pre ponovnog podmazivanja. MO-94 radi na bilo čemu! Bez obzira da li imate šarku na vratima koja škripi, zarđalu bravu ili šraf koji jednostavno ne možete da okrenete, MO-94 je sve što vam je potrebno.

Muc-Off Bike Protect

bike protect fotka
Muc-Off Bike Protect

Muc-Off Bike Protect je naša vrhunska tečna zaštita za bicikle. Zamislite to kao MO-94 sa turbo punjenjem. Pomaže u očuvanju i osvežavanju vašeg bicikla i sveobuhvatni je inhibitor korozije. Ostavlja svetlucavi, nelepljivi zaštitni sloj na vašem ramu, volanu, šticni i drugim komponentama. Sprečava lepljenje prljavštine između pranja, smanjujući vreme daljeg održavanja i pomaže u smanjenju habanja komponenti.

Muc-Off Silicon Shine

silicon shine fotka
Muc-Off Silicon Shine

Muc-Off Silicon Shine je savršen za „osvežavanje“ delova vašeg bicikla ili unutrašnjosti automobila i ostavlja ih da izgledaju kao kada su izašli iz fabrike! Dobro radi na svim metalnim, plastičnim i gumenim delovima. Takođe deluje kao neverovatan reduktor trenja za suspenzije. Naprskajte ga na štapove amortizer viljuške i zadnji amortizer da biste smanjili otpor i trenje, za konstantne svilenkasto glatke performanse.

https://player.vimeo.com/video/548900777?badge=0&autopause=0&player_id=0&app_id=58479
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *