Vaša korpa

Kako Da Očistite Svoj Bicikl U 3 Jednostavna Koraka?

Volimo da stvari budu jednostavne prilikom korišćenja Muc-Off artikala, zbog čega smo razvili naš proces u tri koraka za kompletnu negu i održavanje bicikla – Clean (Očisti), Protect (Zaštiti), Lube (Podmaži). Ovo Vam olakšava posao, time što možete tačno da znate kojim redom i koji proizvod da koristite kako bi očistili, zaštitili i podmazali Vaš bicikl.

Kako Da Očistite Vaš Bicikl?

kako da ocistite vas bicikl mucoff
Korak 1 – Čišćenje

Osnova svakog pristojnog kompleta za čišćenje je moćno, višenamensko sredstvo za čišćenje bicikla, kao što je naš ružičasti Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner. Njega želite da uparite sa sredstvom za čišćenje ili odmašćivačem specifičnim za pogonski sistem (Poput Muc-Off Drivetrain Cleaner ili Muc-Off Bio Degreaser). Uverite se da je sve biorazgradivo – svi treba da brinemo o životnoj sredini!

Kako Da Zaštitite Vaš Bicikl?

kako da zastitite vas bicikl mucoff
Korak 2 – Zaštita

Pošto je sada Vaš bicikl čist i suv, želećete da ga zaštitite pre nego što krenete na stazu. Premaz našeg Muc-Off Bike Protect-a ili Muc-Off MO-94 otežava prijanjanje prljavštine i blata na ram (i sam bicikl) u toku vožnje, Muc-Off Miracle Shine ostavlja predivan sjaj, dok Muc-Off Silicon Shine brine o vašoj suspenziji kako bi uvek radila svilenkasto glatko.

Kako Da Podmažete Vaš Bicikl?

kako da podmazete vas bicikl mucoff
Korak 3 – Podmazivanje

Konačno, potreban vam je i lubrikant. Uslovi u kojima se vozite će odrediti koji tačno vam je potreban. Ako se vozite po vlažnom vremenu, pogledajte naše Muc-Off C3 Ceramic Wet Lube koje ima vodootporne kvalitete. Ako više vozite po suvom i prašnjavom, ne možete pogrešiti sa našim Muc-Off C3 Ceramic Dry uljem za suvo vreme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *